Ballerup Håndbold Club

Fordi det er sjovt at spille håndbold

Sådan bliver du medlem
Velkommen til BHC U18 Piger!

Forhistorie
Dette hold blev en realitet - med første træning den 4. Januar 2015, da der var 8-9 piger der i december 2014 fik den gode idé at starte et håndboldhold. Et hold hvor man kunne hvile i sig selv og samtidig spille seriøst håndbold, men hvor der også var respekt om at der - trods alt - også er andet i livet end håndbold.

Det er vigtigt for pigerne og os trænere at respektere at der sker en masse i en U18Piges liv og kombinationen med; Gymnasiet, venner, kærester & evt. fritidsarbejde skulle meget gerne gå op i en højere helhed - derfor træner vi p.t. blot 1 gang om ugen, hvor vi til gengæld giver den "gas".

Om truppen
Alle pigerne er øvede og har spillet håndbold lige siden deres tidlige ungdomsår og har enten haft en pause 1-2 år og herefter savnet håndbolden, eller har været kørt lidt træt.
Fordelingen mellem privatliv og håndboldliv har åbenbart været en god idé, da tilgangen er støt stigende.

Ambitionerne er ikke at blive danmarksmestre, men at spille solid håndbold og samtidig bibeholde håndboldglæden, i en årgang hvor de fleste taber lysten.

Sæson 2016/2017:
Vi havde første træning i den nye sæson 2016/2017, onsdag den 4. Maj og træner hver onsdag aften i Balleruphallen med styrke/løb fra 18.15-19.00 og herefter haltid fra 19.00-20.30.

Sponsor
Vi er også glade over at have skaffet os en sponsor, der i den grad har været gavmild overfor os, så vi kan være pænt representeret, når vi er ude at spille kampe.

har sponsoreret holdet et komplet spillersæt, med spillernes eget navn på ryggen samt en lækker hættetrøje.


Spillertruppen består af (december 2016):


BILLEDE:
Bagerst fra venstre:  Henrik - Amalie - Ida - Pernille - Mie - Trine  & Søren
Forrest fra venstre: Caroline - Monique - Mia - Julie
Ikke på billedet: Mathilde Jensen

Rare hilsner
Henrik Dvoracek

Træner U18P
henrik@dvoracek.dk

Nyheder

Facebook - få det seneste med.

Ballerup Håndbold på Facebook